Sadak İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.

Başarılar: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle ilçemizde düzenlenen Cumhuriyet Koşusunda, Okulumuz öğrencilerinden Müstakim YEGİN,minik erkekler 1200 metrede ilçe ikincisi,Sılanur ÇELİK Yıldız bayanlar 1200 metrede ilçe birincisi olmuşlardır.

Saatler: 08.30/15.40
Isınma: Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0456 377 72 72

WEB - https://sadakimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - SADAK KÖYÜ SADAK KÜME EVLERİ SADAK IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO: 1 KELKİT / GÜMÜŞHANE

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Sadak Köyü/Kelkit

Ulaşım İlçe merkezinden kalkan servisler ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 24 km